Mis niets van het regionale nieuws van Leeuwarden e.o.

Advertentie:

www.Motor-Doctor.nl

Advertertentie:

www.Motor-Doctor.nl

 
Dit schooljaar verblijft Alfredo (17) uit Venezuela in Leeuwarden. Hij is hier via uitwisselingsorganisatie YFU en gebruikt dit jaar om zich de Nederlandse taal en cultuur eigen te maken, in een Nederlands gastgezin en op een Nederlandse middelbare school - het Leeuwarder Lyceum. 
 
Alfredo heeft het erg naar zijn zin in deze omgeving en op de school, daarom wil hij hier graag zijn uitwisselingsjaar afmaken. Hij zoekt een nieuw gastgezin in (de directe omgeving van) Leeuwarden.
 
Alfredo is vriendelijk en een fanatieke wielrenner en mountainbiker. Hij gebruikt dit uitwisselingsjaar om zich op allerlei vlakken te ontwikkelen. Na dit jaar wil hij naar de universiteit en engineer worden.
 
Het in huis nemen van een YFU-student is een bijzondere ervaring voor de hele familie. Het dagelijks leven van uw gezin is namelijk buitengewoon interessant voor een uitwisselingsstudent. Als gastgezin deelt u uw verhaal, tradities en gebruiken, terwijl u zelf leert over een heel andere cultuur.
 
Lijkt het u het leuk om Alfredo onderdak te bieden voor de komende acht maanden? Of wilt u eerst meer informatie over YFU? Neem dan contact op met Nienke Langendijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0297-264850.
f


MijnLeeuwarden.nl | Nieuws over Leeuwarden en (Oud-) Leeuwarders | Uitgaan in Leeuwarden | Politieberichten
 
MijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijkMijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijk