Mis niets van het regionale nieuws van Leeuwarden e.o.

Advertentie:

www.Motor-Doctor.nl

Advertertentie:

www.Motor-Doctor.nl

Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en zal van 20 t/m 30 april een  bezoek brengen aan Leeuwarden. Het in 1842 opgerichte, grootste, circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma en zal hier daverende voorstellingen   verzorgen. Leeuwarden is de tweede plaats in Nederland dat wordt aangedaan.

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het Fryslanplein nabij de Expo. De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan 1000 toeschouwers.
Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie. illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Maak de show in Leeuwarden mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel.
In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Het ideale uitje voor het hele gezin!

Voor verdere info:  circus-renz-berlin.nl

Voorstellingen: 20 tm 30 april 2017

Donderdags 19.00 uur
Vrijdags 17.00 uur  
Zaterdags 15.00 uur
Zondags14.00 uur

f


MijnLeeuwarden.nl | Nieuws over Leeuwarden en (Oud-) Leeuwarders | Uitgaan in Leeuwarden | Politieberichten
 
MijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijkMijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijk