Mis niets van het regionale nieuws van Leeuwarden e.o.

Advertentie:

www.Motor-Doctor.nl

Advertertentie:

www.Motor-Doctor.nl

LEEUWARDEN - Ray Wilson, de laatste zanger van Genesis, geeft een nieuwe dimensie aan de grote successen van de Britse band (woensdag 15 maart, aanvang 20:30, Grote Zaal).Ondersteund door een ensemble met een breed akoestisch instrumentarium, doet Wilson geen afbreuk aan het authentieke karakter van de songs. Genesis was een van de meest invloedrijke popgroepen in de jaren ‘70 en ‘80. Wilson volgde in 1997 Phill Collins op als leadzanger. Toen Genesis zichzelf ophief, stortte Wilson zich op zijn solocarrière, maar behield hij zijn liefde voor het Genesistijdperk. Met Ray Wilson beleef je dat tijdperk opnieuw in Neushoorn.

Verder in Neushoorn

Met benefietconcert A Night To Remember (dinsdag 14 maart, aanvang 20:30, Arena) studeren Dominiek Bokma en Bente van Houten af van D’Drive. Met rock-, jazz-, country- en popmuziek zamelen ze zoveel mogelijk geld in voor stichting Het Vergeten Kind.

In deze editie van het Liefdescafé (woensdag 15 maart, aanvang 20:00, Café) staan alleenwonenden, samengestelde gezinnen, één-ouder- gezinnen en na-huwelijken centraal. Drie sprekers vertellen over de onderwerpen liefdevol opvoeden, liefdevol uit elkaar gaan en samengestelde gezinnen.

Post-sludgeband Amenra (vrijdag 17 maart, aanvang 20:30, Grote Zaal) speelt een unieke, akoestische show in Neushoorn. Ook zonder elektrische gitaren en beukende drums houdt de muziek zijn donkere, onheilspellende karakter.

Vier St. Patrick’s Day samen met Ierse folkpopband Corner Boy (vrijdag 17 maart, aanvang 20:00, Arena). De band neemt de gezelligheid van de Ierse pubs mee naar Neushoorn.

Ontdek de rapscene van Leeuwarden en omstreken bij Risin’ Up (zaterdag 18 maart, aanvang 20:30, Arena). Het Leeuwarder Collectief biedt met Risin’ Up een podium voor zowel beginnend als gevorderd raptalent.

Op het eindfeest van de Sunday Sessions (zondag 19 maart, aanvang 14:00, Arena + Café) is een grote variatie aan muziekstijlen te bewonderen. Singer-songwriters, bands en hiphop-acts zorgen samen voor een uiterst muzikaal feest in Neushoorn.

f


MijnLeeuwarden.nl | Nieuws over Leeuwarden en (Oud-) Leeuwarders | Uitgaan in Leeuwarden | Politieberichten
 
MijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijkMijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijk