Mis niets van het regionale nieuws van Leeuwarden e.o.

Advertentie:

www.Motor-Doctor.nl

Advertertentie:

www.Motor-Doctor.nl

LEEUWARDEN – Delinquent Habits (vrijdag 14 april, Grote Zaal, deur open: 20:00, 18+) is één van de eerste latino hiphopgroepen en verkocht in de jaren negentig meer dan een miljoen exemplaren van hun debuutalbum. De samenstelling van de band wisselde in de afgelopen 25 jaar, maar nu is Delinquent Habits terug in de originele line-up voor een grootse comeback.

Voor het zevende album genaamd ‘This Could Be Round Two’ zijn de pioniers van Delinquent Habits, Kemo en Ives, weer bij elkaar. Dat heeft geleid tot het meest muzikale album tot nu toe met vleugjes soul, funk en rock. Ook op het nieuwe album zijn weer bijdragen te horen van oude vriend Sen Dog, van Cypress Hill. In het voorprogramma van deze oldskool avond schittert de Zwitserse hiphopgroep Skinny Fresh.

Verder in Neushoorn

D’Drive-studenten geven diverse liveperformances tijdens D’Drive Live (maandag 10 april, Café + Grote Zaal + Foyer, aanvang: 19:30). Van Café tot Grote Zaal, en van reggae tot rock: alles staat deze avond in het teken van de studenten die zich ontplooien tot livemuzikant.

The Demonds (dinsdag 11 april, Arena, deur open: 19:45) presenteren hun debuut-EP met vrolijke indierock met een punk-attitude. In het voorprogramma staan de funky indierockband Pendants en dreampop/alternative popband Sweetgodanimals.

Iedere tweede dinsdagavond van de maand presenteert Neushoorn Café de Live Improvisatie Ambient (dinsdag 11 april, Café, aanvang: 20:00). Deze keer is percussionist Skimer de speciale gast. Met soundscapes en geluidseffecten vertaalt hij een verhaal van schrijver Edgar Allan Poe.

Singer-songwriter Tim Akkerman (zaterdag 15 april, Arena, deur open: 20:00), bekend van Di-rect, presenteert met zijn liveband zijn nieuwe solo-EP. In het voorprogramma staat singer-songwriter Sofia Dragt. Zij maakt filmische popmuziek met een klassieke ondertoon.

Bij Superclassics 80’s 90’s 00’s X Mont Ventoux (zaterdag 15 april, Grote Zaal, deur open: 20:00) komen de grootste en meest foute hits voorbij van disco, rock, r&b, eurodance en new wave. Dit feestelijke evenement is net als vorig jaar alweer uitverkocht. Daarom is er dit jaar een extra show.

Extra show Superclassics 80’s 90’s 00’s (zondag 16 april, Grote Zaal, deur open: 20:00). Ook zin om weer helemaal los te gaan op die heerlijke classics? De grootste en meest foute hits komen voorbij op dit feest van herkenning.

Kijk voor meer informatie op Neushoorn.nl.

f


MijnLeeuwarden.nl | Nieuws over Leeuwarden en (Oud-) Leeuwarders | Uitgaan in Leeuwarden | Politieberichten
 
MijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijkMijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijk