Mis niets van het regionale nieuws van Leeuwarden e.o.

Advertentie:

www.Motor-Doctor.nl

Advertertentie:

www.Motor-Doctor.nl

Twee Jaap Mulders uit Leeuwarden, werden geboren in het zelfde jaar (1959), gingen naar dezelfde school, werden verliefd op hetzelfde meisje en.... belandden beiden op het podium. De ene werd topmuzikant en de grote man achter klezmerorkest Di Gojim dat in tal van landen optrad. Ook is hij tekstschrijver en componist. De andere Jaap Mulder werd cabaretier die met elf absurdistische solovoorstellingen de nationale theaters vulde.

Ze komen op 10 november gezamenlijk naar de Dorpskerk Huizum voor een uniek optreden waarbij ze stil zullen staan bij hun gezamenlijke geschiedenis in Leeuwarden. Dit alles in het teken van Leeuwarden nostalgie. Leeuwardenkenner Ad Fahner zal hen daarover interviewen. Daarna of tussendoor zullen sketches, liedjes, en prachtige instrumentale intermezzi de avond op een afwisselende en originele wijze vullen.

De Mulders lieten weten: ‘We zullen vaak teruggrijpen op Leeuwarden. Daarnaast mag men een muzikale, poëtische, kritische  en humoristische invulling verwachten met hier en daar een hoog improvisatiegehalte’.

Een keer eerder brachten ze in de Harmonie een gezamenlijk programma  (‘Hoera, het is een Jaap Mulder’) .

Een divers programma dus van twee non-conformistische performers. De avond zal zowel voor het publiek als voor hen zelf veel verrassingen bevatten. Dat is deze twee spraakmakende oud-Leeuwarders wel toevertrouwd.

Een van de Jaap Mulders: ‘Bovendien krijgt men het avondvullende programma van ons beiden voor de prijs van één (nl. € 10,-). We willen het echt laagdrempelig houden’.

Datum:      10 november 2016
Aanvang:   20:00
Waar:         Dorpskerk Huizum
Adres:        Huizum Dorp 67, 8934 BS Leeuwarden
Entree:       €10,- bij de kassa

Parkeren:  Gratis (tegenover Intratuin, zuidzijde Tijnjedijk)
Info:           Peter de Haan, 058-2887388 of 06-11592427

Zie ook www.facebook.com/dorpskerkhuizum

f


MijnLeeuwarden.nl | Nieuws over Leeuwarden en (Oud-) Leeuwarders | Uitgaan in Leeuwarden | Politieberichten
 
MijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijkMijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijk