Mis niets van het regionale nieuws van Leeuwarden e.o.

Advertentie:

www.Motor-Doctor.nl

Advertertentie:

www.Motor-Doctor.nl

 
LEEUWARDEN -  Vrijdag 27 oktober staat Jett Rebel (20:30, Grote Zaal) in een uitverkocht Neushoorn. Jelte Tuinstra komt opnieuw naar Leeuwarden met de reprise van zijn Super Pop Tour. De show is een spektakel zoals alleen Jett dat maken kan. Maar er is meer deze week;  donderdag 26 oktober kan het publiek komen schaterlachen tijdens de eerste editie van Comedy Night (20:30, Grote Zaal).  
 
Vanaf oktober vindt er elke twee maanden een hilarische Comedy Night plaats in Neushoorn. Vier cabaretiers van topklasse staan deze avond op het podium om het publiek een onophoudelijke schaterlach te bezorgen. 
 
Comedy Night is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Deze eerste editie is er gelijk een écht goede line-up. Arie Koomen, Bas Birker, Jacob Spoelstra en Rayen Panday staan deze avond op het podium om het publiek van een heerlijke avond te voorzien. De Grote Zaal wordt omgetoverd tot een echte comedyclub met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. Het wordt een ongedwongen avond met een drankje binnen handbereik, rauwe humor en scherpe teksten. 
 
Verder in Neushoorn: 
‘WTF is er met de muziekscene in Dokkum?’ het onderwerp van een nieuwe IepenUp Live (woensdag 25 oktober, 20:00, De Backstage). 
 
The BlueBirds (woensdag 25 oktober, 20:00, Arena), de nieuwe band van Elske DeWall, Krystl en Rachél Louise komt ter voorbereiding op de komende theatertour een eenmalige try-out show geven in Neushoorn. 
 
Begin dit jaar ging Rosan Asmussen (vrijdag 27 oktober, 20:00, Arena) naar Afrika voor inheemse inspiratie. Inmiddels is ze terug en brengt ze, samen met Afrikaanse muzikanten, een stukje Afrika naar Neushoorn voor de release van haar debuutalbum. 
 
Jett Rebel (vrijdag 27 oktober, 20:30, Grote Zaal) komt met zijn Super Pop Tour opnieuw naar Neushoorn voor een fantastische show. 
 
De mannen van Into the Ark (zaterdag 28 oktober, 20:45, Arena) leggen aan in Leeuwarden voor een vette show in Neushoorn! Kom ‘Into The Ark’ en vaar mee op een vloedgolf van heerlijke zanglijnen en ritmisch gitaarwerk. 
 
Bij DIZZ mag iedereen zichzelf zijn: gay, lesbian, hetero, transgender, questioning of dragqueen, alles mag en alles kan. Dit keer mag het zelfs in de beste Halloween outfits want DIZZ komt terug met een hele vette Halloween-editie. 
 
Zondag vindt het gratis toegankelijke SamSam-festival (13:00, Grote Zaal + Arena) plaats in Neushoorn. Mensen met én zonder verstandelijke beperking combineren hun creativiteit en laten dit terugkomen in muziek, workshops en demonstraties. 
 
Persoonlijke verhalen vertellen, verpakt in gevoelige, Nederlandstalige liedjes, dat is wat Vic Willems doet. Zondag staat hij in De Backstage tijdens een gratis toegankelijke avond livemuziek. In het voorprogramma de Indie singer-songwriter Tolls. 
 
Kijk voor meer informatie en de complete agenda op Neushoorn.nl.
 
 
f


MijnLeeuwarden.nl | Nieuws over Leeuwarden en (Oud-) Leeuwarders | Uitgaan in Leeuwarden | Politieberichten
 
MijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijkMijnLeeuwarden.nl is Mobiel-vriendelijk